Iecavā sanāk daudz balvu

Esam aizvadījuši vasaras turnīru Iecavā - notika Iecavas jauniešu centra balvu izcīņa šahā un dambretē. Sanācām kā parasti - pie Iecavas jauniešu centra pļaviņā, trešdienas, 24. jūlija vakarā. Paldies Iecavas jauniešu centram par atbalstu un balvām. 

Dalībnieku šoreiz bija mazāk, nekā gadu atpakaļ un tā sanāca, ka bijām gatavojušies lielākam dalībnieku skaitam un tāpēc šoreiz balvu dalībniekiem salīdzinoši vairāk nekā parasti. Izspēlējām arī mazu turnīru disku golfā, kur vairāki dalībnieki spēja uzrādīt līdzīgu rezultātu, bet precīzākais bija Edgars Zelmenis. 

Mūs atbalsta Bauskas novada dome, veikalu tīkls "MAXIMA Latvija", Bauskas novada dome, "Bauskas alus", minerālūdens "Venden", SIA "Geka", SIA "Dobeles ceriņi", SIA "Preses serviss", izdevniecības "Egmont Latvija", "Kuma" un "Dienas žurnāli", Māris un Ilona Putilovski no Lielbritānijas, Elgars Hoiers un Sandra Bogdāne-Hoiere no Lielbritānijas, Māris un Agita Vītoliņi no Bauskas, Javets Lackajs no Mineapolis - ASV un biedrība "Evolūcija".