Bočei ceturtais posms

Bauskas stadionā 28. jūlijā aizvadījām ceturto bočes treniņturnīra posmu. To, kā veicās komandām un kas individuāli vadībā, var redzēt pielikumā. Jāatzīmē, ka visas sešas spēles bailēs no lietus neizspēlējām - vienu kārtu nepabeidzām. 

Ir jautājums par atlikušajiem diviem posmiem. Spriežot pēc visa, potenciāli brīvie datumi ir tikai augusta beigās, sākot no kāda 20. augusta, ja nu sanāk. Tāpēc lūgums - ja ir idejas, kad rīkot, kā un ko, padodiet ziņu. 

Var teikt, ka gan ziemas sacensībām, gan vasaras treniņiem bija sava jēga un ieguvums, jo invalīdu sporta spēlēs baušķenieki sevi parādīja labi, turklāt tādu nopietnu pretinieku izrādījās salīdzinoši maz - to līmenis, kas vairāk trenējas, ir būtiski audzis. Vienā grupā mūsu komanda piekāpās Radvilišķu vienībai - pretinieki spēcīgi un veiksme nebija mūsu pusē. Otrajā grupā sanāca izspēlēt savā starpā un šeit uzvarēja "Nazīši" - Egons Brazauskis, Pēteris Simsons un Dainis Fikss. Fināla grupas pirmajā spēlē nervi un veiksmes trūkums pievīla, bet otrajā mačā mūsējie ļoti rūpīgi apspēlēja lietuviešus un ieguva otro vietu. Uzvarētāju gods šoreiz Tukuma meitenēm - liels prieks par mūsu viesiem.